Järvamaad tutvustatakse Helsingis toimuval turismimessil

Inno Tähismaa 15. jaanuar 2001, 15:04

Järvamaad tutvustatakse 18-21. jaanuarini Helsingis toimuval turismimessil MATKA 2001, vahendas Kuma raadio.

Järvamaalt osalevad mittetulundusühistu Kõrvemaa Turism, hotell Neli Kuningat, Türi linn, Koeru vald, Veskisilla motell, Järvamaa Muuseum, osaühing Jäneda Mõis, Järva-Jaani Tuletõrjemuuseum, Mäeküla kõrts ning Paide turismiinfokeskus.

Maakonna kultuuri- ja huviväärsusi tutvustavad viis soomekeelset trükist. Maavalitsuse majandusosakonna asejuhataja Aino Kreistmann ütles, et messi puhul anti välja Eesti mõisaarhitektuuri suurt üllatust, Albu mõisa tutvustav bro?üür, Lõuna-Järvamaa turismikaart, Järvamaa matkamarsruutide voldik, Koeru valda tutvustav voldik ning Jäneda mõisa ning suvesündmusi tutvustav trükis.

Põhja-Eesti boksis loositakse külastajate vahel auhindu, mis pärinevad Järvamaa Muuseumilt, Mäeküla kõrtsilt, Nelja Kuninga hotellilt, Veski-Silla motellilt ning Jäneda mõisalt.

Messile sõidavad ka Järvamaa omavalitsuste, ettevõtete ja maavalitsuse esindajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing