Ehitusmaailm ostis Lõuna-Eesti suurima ehituskaupade kaupluse

16. jaanuar 2001, 13:02

Ehitusmaailma kauplusteketi omanik AS Fanaal ja AS Räni Ehituskaup allkirjastasid eile lepingu, mille kohaselt AS Fanaal omandab Räni Ehituskauba vastvalminud Tartu kaupluse varad ja opereerimisõiguse, teatas AS Fanaal.

2000. aasta novembris avatud Räni Ehituskauba ehitusmaterjalide kaubamaja on Tartu ja kogu Lõuna-Eesti suurim ja esimene spetsiaalselt ehitusmaterjalide kauplus-laoks ehitatud kaubandushoone, kus müügipinda on 2100 m2 ning laopinda 1000 m2.

Lõuna-Eesti suurima ehitustarvete kaupluse omandamine on osa Ehitusmaailma laienemisplaanidest Lõuna-Eestis.

?Alates jaanuari lõpust töötab kauplus Ehitusmaailma kaubamärgi all ja poole aasta jooksul viime kaupluse vastavusse uue, Kesko kontsernist pärineva kontseptsiooniga. Räni Ehituskauba klientide jaoks järgneva kuu aja jooksul mingeid muudatusi ei toimu ? kehtivad senised lepingud ning kliendikaardid,? ütles ASi Fanaal juhatuse esimees Peeter Raudsepp.

Praegused Räni Ehituskauba kliendikaardid vahetatakse järk-järgult Ehitusmaailma kliendikaartidega.

Ehitusmaailma kauplus Tartu külje all Lohkvas jääb tööle senistel alustel, suuremaid muudatusi lähemal ajal ei planeerita.

Soome Kesko kontserni kuuluv AS Fanaal on Eesti suurim ehituskaupade müüja. Fanaalile kuulub 6 Ehitusmaailma kaubamärgi all opereerivat kauplust Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Ettevõtte 2000. aasta auditeerimata netokäive oli 615 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing