Eesti toit taas ?Grüne Wochel?

Inno Tähismaa 18. jaanuar 2001, 10:30

Berliinis 19. jaanuaril avataval rahvusvahelisel põllumajandus-, toiduainete- ja aiandusmessil ?Internationale Grüne Woche 2001? osaleb 8 Eesti toiduainetööstust, teatas põllumajanduskoja esindaja.

Põllumajandusministeeriumi ja põllumajandus-kaubanduskoja eestvõttel osalevad messil AS Kalev, AS Tartu Õlletehas, TÜ E-Piim, Sulatatud Juustu Tootmise AS, AS Vastse-Kuuste Lihatööstus, AS Sagro, AS Remedia ja AS Liviko.

Messil osaleb Eesti delegatsioon põllumajandusminister Ivari Padari juhtimisel, EPKK nõukogu esimees Aavo Mölder ja nõukogu liige Kalev Villem.

Delegatsioonil on planeeritud messi ajal kohtumised Saksa põllumajandusministri Renate Künastiga ning Rootsi, Ungari, Soome, Läti ja Leedu ning Saksamaa Mecklenburg-Vorpommerni liidumaa, Saksimaa ja Sachsen-Anhalti liidumaa kolleegidega. Eesti esindajad osalevad ka 20.jaanuaril messi raames toimuval Ida-Lääne agraarfoorumil.

Mess kestab 19-28.jaanuarini. Poolteise nädala jooksul oodatakse külastajaid 480 000 ringis, eksponente üle 1500 ligi 70 riigist. Messi raames toimub üle 250 seminari, sümpoosioni, konverentsi ja publikushow. Eesti osaleb messil kaheksandat korda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing