GNT Eesti kingib Kohtla-Nõmme lastekodule arvuti

Inno Tähismaa 18. jaanuar 2001, 15:27

Arvutikaupade hulgimüüja GNT Eesti kingib 19. jaanuaril avatavale Kohtla-Nõmme lastekodule arvuti, lisaseadmed ja tarkvara ühes arvutimängudega, teatas ettevõtte esindaja.

Arvuti juurde lisab GNT Eesti printeri, faksi, skanneri, modemi ja litsentsi tud tarkvara ning arvutimängud.

Lastekodu direktori Larissa Domaskina kinnitusel on lastekodule arvutit väga vaja. Arvutiõpetuse ja informaatika tundidest koolis kipub väheks jääma, pealegi tahavad lapsed mängida ka arvutimänge, mida seni käidi tegemas Kohtla-Järvel ja raha eest.

'Kui kodudes hoolitsevad laste arvutioskuste eest lapsevanemad, siis lastekodudes võiksid seda teha IT-firmad. Soovime, et ka kõigil lastekodulastel oleks kodus arvuti nagu see on täna võimalik paljudes Eestimaa peredes,' ütles GNT Eesti tegevjuht Andres Suitso.

Larissa Domaskina ütleb, et lastekodule oleks hädasti tarvis ka telefoniliini, mis võimaldaks lastel tutvuda ja kasutada ka Internetti. Hetkel on lastekodul raadiotelefon.

GNT Eesti on Baltikumi ja Soome suurima arvutikaupade hulgimüüja GNT Grupi tütarettevõte. GNT impordib ja müüb edasimüüjaile hulgi arvutustehnikat, millest suurem osa kannab kaubamärke Hewlett-Packard, IBM, Compaq, Microsoft, NEC, Sony, 3Com, Toshiba, Quantum, Viewsonic ja Hitachi.

GNT Eesti möödunud aasta käive oli 335 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing