Telekomi finantsdirektor: laen on igaks juhuks

18. jaanuar 2001, 17:52

Telekomil ei ole laenatavale 626 miljonile kroonile kindlat kasutuskohta, raha annab kindlustunde võimalike turul toimuvate muutuste suhtes, lausus Eesti Telekomi juhatuse liige finantsdirektor Krister Björkqvist.

Lepingu allkirjastamine tähendab Björkqvisti sõnul Telekomi jaoks võimalust reageerida paindlikult turuolukorra muutustele. Eesti Telefonil tuleb kahe aasta jooksul kontsessioonilepingu lõpetamise tingimusena investeerida 300?400 miljonit krooni telefonijärjekordade likvideerimiseks. Eesti Mobiiltelefonil kaasnevad investeeringud kolmanda põlvkonna mobiilside litsentsiga.

Telekomi finantsdirektor lisas, et ettevõte ei otsi enam aktiivselt võimalikku investeerimisobjekti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing