Sulev Oll • 19. jaanuar 2001 kell 11:37

Neste automaatjaamad mõjutavad Uno X tulevikku

Hydro Texaco müügijuht Andres Kivistik kinnitas, et Neste mehitatud tanklate ümberkujundamine automaatjaamadeks pole Hydro Texacole kuuluva Uno X jaamade tulemustele mõju avaldanud. 'Neste avas oma jaamad suhteliselt teistes kohtades,' kommenteeris Kivistik, kellele sõnul omavad just nemad Eestit kõige paremini katvat tanklaketti.

Küll tunnistas Kivistik, et Neste taktika muutus on mõjutanud uute tanklate rajamise plaane Tallinnasse. 'Pärast üle-Eestilise võrgu väljaehitamist oli meil plaanis keskenduda suurematele linnadele,' sõnas ta. 'Nüüd pole see plaan nii roosiline.'

Kokku on Eestis 17 Uno X jaama. Statoilil on jaamu 21, Nestel 26.

Kivistiku sõnul kavatsevad nad nagu Nestegi hoida automaatjaamades kütuse 25 sendi võrra odavama kui seda müüakse mehitatud jaamades.

Hetkel kuum