Ago Lauri läheb Hansapangast Kawe Kapitali

ÄP Online 24. jaanuar 2001, 00:00

?Lähen finantsturgude juurde tagasi,? põhjendas Lauri oma lahkumist. Tema sõnul ei paku uus töökoht küll sedavõrd palju kindlust ja stabiilsust kui Hansapank, aga viie töötajaga Kawe Kapital on dünaamilisem.

Lauri ütles, et tema töö uues firmas kujutab endast klientide raha paigutamist. Erinevalt investeerimispankadest, kus tegeletakse peamiselt ettevõtetele raha leidmisega, annab varahaldusfirma soovitusi ja sooritab kliendi nimel tehinguid. Maaklerteenuseid Kawe Kapital enam ei paku.

Lauri vedas Hoiupangas välisprojekte Lätis, Leedus ja Venemaal. Hansapangas oli ta algul välisdivisjoni juht, hiljem rahvusvaheliste ettevõtete ja institutsioonide osakonna juhataja, tööks samuti laienemine Lätti ja Leetu.

Lauri sõnul tema asemele Hansapanka uut inimest ei palgata, vaid pank jaotab tema ülesanded mitme osakonna vahel. Praegu on Ago Lauri puhkusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing