Euroopa Liidu Komisjon investeerib 16 mln krooni terviseprogrammi doc@HOME

24. jaanuar 2001, 11:40

Eesti kapitalil põhinev rahvusvaheline telemeditsiinifirma Docobo Ltd sõlmis 16 miljoni krooni suuruse lepingu Euroopa Liidu Komisjoniga, et töötada välja tervisejälgimise programm doc@HOME®, teatas Docobo Ltd juhatuse esimees Ardo Reinsalu.

Reinsalu sõnul on doc@HOME kontseptsioon mõeldud kardioloogiliste haiguste efektiivsemaks raviks, kus arst ja patsient on spetsiaalse süsteemi abil omavahel pidevalt ühenduses.

'Uue süsteemi kaudu saavad arstid regulaarselt jälgida patsientide tervist ja esinevaid sümptomeid ning tänu pidevale jälgimisele panna täpsema diagnoosi ja valida seetõttu patsiendile kõige sobivama ravimeetodi,' ütles Reinsalu. 'Taoline kahepoolne kommunikatsioon võimaldab paremat kontrolli oma haiguse raviprotsessi üle ja aitab meditsiinilisel personalil ennetada atakke ja teisi kriitilisi seisundeid.'


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing