Kallas: 20% üksikisiku tulumaksu on kindel eesmärk

24. jaanuar 2001, 14:25

'Üksikisiku tulumaksu langetamine 20 protsendini on Reformierakonna selge eesmärk,' ütles Reformierakonna esimees Siim Kallas. 'Ei tasu unustada, et ka meie ettevõtte tulumaksu kaotamine võttis aega 4 aastat. See uus ettepanek on samas mastaabis ettevõtte tulumaksu kaotamisega.'

Rahandusministrina keeldus Kallas täpset tulumaksu alandamise tähtaega kommenteerimast.

Veel detsembris teatas Kallas Äripäeva korraldatud Eduka Arengu Foorumil, et maksualandimist enam ette näha ei ole. Äripäev reageeris sellele avaldusele terava kriitikaga reformierakonna aadressil. Varsti pärast seda, teatas aga erakond, et võtab eesmärgiks üksikisiku tulumaksu vähendamise 6% võrra.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing