Linnavalitsus vahetas välja Tallinna Vee nõukogu

24. jaanuar 2001, 15:09

Seoses ASi Tallinna Vesi enamusosaluse müügiga inglise firmale International Water UU vahetab linnavalistus välja vee-ettevõtte nõukogu.

Linnavalitsus otsustas tänasel istungil Tallinna Vee nõukogust tagasi kutsuda linnavolikogu liikmed Leonid Tsingisseri ja Peeter Lepa, endise abilinnapea Vladimir Masterovi, abilinnapea Ivar Virkuse, Merko Ehituse nõukogu esimehe Toomas Annuse ning NG Investeeringute nõukogu esimehe Jüri Käo.

Tallinna Vee nõukogu uuteks liikmeteks saavad linnavolikogu liige Nikolai Maspanov, abilinnepea Priit Vilba ning mitteresidentidest Timothy Carlton Lowe, Patrick Raymond Jeantet, Gordon Arthur Ivan Waters ning Michael James Southworth.

Tallinn sõlmis endise linnaettevõtte ASi Tallinna Vesi 50,4 protsendi aktsiate ostu-müügilepingu inglastega kahe nädala eest. International Water UU pakkus aktsiate eest 1,33 miljardit krooni, millest 30 miljoni aktsia märkimise hind moodustas 687 miljonit krooni ning 28 miljoni Tallinna linnale kuuluva aktsia ostuhind 641 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing