Tõnu Tramm • 24. jaanuar 2001 kell 13:31

Viktor Siilatsi autofirma osutus kõige pressisõbralikumaks

Seitsme Eesti meediaväljaande autoajakirjanikud valisid 2000. aasta pressisõbralikumaks autofirmaks Viktor Siilatsile kuuluva AS Info Auto.

Äripäeva eestvedamisel korraldatud pressisõbraliku autofirma valimisel kandideerisid tiitlile ühtekokku 11 ettevõtet. Info Autole tiitli andmise osas valitses autoajakirjanike seas aga suhteline üksmeel, seitsmest ajakirjanikust viis asetasid Info Auto esimesele, kaks teisele kohale.

Eeskätt võlgneb Info Auto tiitli eest tänu oma turundusjuhile Tiit Lillipuule, kes on jaganud operatiivset teavet mistahes autouudistest ning kes ei lase ajakirjanikega suheldes end mõjutada isiklikest sümpaatiatest ja antipaatiatest.

Äripäeva, Eesti Ekspressi, Päevalehe, Postimehe, SL Õhtulehe, Tehnikamaailma ja Autolehe autoajakirjanikud kavatsevad pressisõbralikuma firma tiitlit hakata välja andma igal aastal. Kuna jätkuvalt leidub neid, kellelt on teavet värsketest autouudistest kätte saada üsna keeruline, peaks tublimatele tunnustuse avaldamine andma veidi mõtlemisainet.

Pressisõbralikuma autofirma valimisest ja teistest tiitlile kandideerinud ettevõtetest saab lähemalt lugeda reedesest autorubriigist.

Hetkel kuum