Endine lihakombinaadi direktor juhib trammide-trollide liikumist

25. jaanuar 2001, 14:50

Eelmisel kevadel Rakvere Lihakominaadi juhatuse esimehe kohalt lahkunud Peeter Maspanov juhib nüüd Tallinna Trammi- ja Trollikoondise tööd.

Maspanov ütles, et üldiselt pole tähtis, mida juhtida, kuid antud juhul on erinevus siiski suur. 'Lihakominaat on puhas äriettevõte, mille eesmärgiks kasumit teenida, trammi-trollikoondis täidab aga linna sotsiaalset tellimust,' selgitas ta.

Uus juht on enda sõnul võtnud sihiks muuta ka nimetatud ettevõte rohkem ärile orienteerituks. Seda eeldavad tema väitel liinikonkursid. Esimese sammuna tahab Maspanov anda kogu infrastruktuuri üle Tallinna linnale. 'Bussikoondis ei remondi ju teid ega tee peatustes lumetõrjet,' tõi ta näite.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing