Ekspordigarantii taotlusi saab ettevõtluskeskustest

ÄP Online 29. jaanuar 2001, 00:00

Reedel toimus Kehtnas Krediidi ja Ekspordi Garanteerimise Sihtasutuse KredEx seminar ettevõtluskeskuste töötajatele ekspordigarantiide puhul eksportijale ning tema välismaisele ostjale esitatavate tingimuste kohta.

KredEx ei garanteeri re-eksporditavat ega transiitkaupa. Eksportival ettevõtjal ei tohi olla riigimaksude ajatamata võlgnevusi. Nii eksportija kui tema välismaine ostja peavad olema usaldusväärsed ning ostja maksevõime kahtlusteta. Esialgu on maksimaalne garantii ühe välismaise ostja kohta 7 miljonit krooni, edaspidi on võimalik limiite suurendada.

KredEx on Ekspordi Krediteerimise ja Garanteerimise Sihtasutuse õigusjärglane. Lähiaastatel on KredExil võimalik tagada ekspordigarantiide portfelli 300 miljoni krooni ulatuses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing