Katamaraanid

30. jaanuar 2001, 00:00

12 miljonit krooni on ASi Nordic Jet Line koguinvesteering projekti.

Summa sisaldab uute päästeseadmete maksumust, nende paigaldamist katamaraanidele ning personali koolitust. Tarnime uued päästevahendid rahvusvahelise merelaevanduse süsteemide tootjalt Viking.

Katamaraanidele Nordic Jet ja Baltic Jet paigaldatakse päästesüsteem, mis koosneb mõlemale pardale avanevatest topeltradadega laskumisrennidest ja kuuest 100 inimest mahutavast päästeparvest. Kokku võimaldab ühe katamaraani päästesüsteem häda korral mahutada päästeparvedele 600 inimest. Kõik päästesüsteemid on valmistatud vastavalt SOLAS (Surface Ocean Lower Atmosphere Study) konventsiooni nõuetele.

Paigaldatavad päästeparved on uudse konstruktsiooniga, mis tagab igal juhul parvede iseenesest vees õiget pidi pöördumise. Seni Läänemerel sõitvatel laevadel kasutusel olnud päästeparvede põhipuudus seisneb selles, et kummuli pöördununa pole neist merehädalistele suurt abi.

Lisaks päästesüsteemide paigaldamisele viib Nordic Jet Line läbi mõlema katamaraani personali täiendõppuse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing