Amserv Grupp valmistub Leedu autoturgu vallutama

Tõnu Tramm 30. jaanuar 2001, 16:58

Baltikumis tegutsev rahvusvaheline autokaubanduskontsern Amserv Grupp kavatseb veel sel aastal asutada tütarettevõtte ka Leedus, teatas Amserv Grupi juhatuse esimees Raivo Kütt.

Praegu müüb ja hooldab Amserv Grupp müüb ja hooldab Toyota, Lexuse ja Opeli automudeleid Eestis ja Lätis. Kontserni konsolideeritud käive 2000. aastal oli esialgsete andmete kohaselt 471 miljonit krooni, seejuures müüdi 1500 sõidukit.

1999. aastal laienes Amserv Grupp Lätti, kui tegevust alustas Toyota edasimüüja Riias SIA Amserv Motors ja Opeli edasimüüja Hansa Auto. Eestis kuuluvad Amserv Gruppi AS Amserv Auto, AS Amserv Pärnu, AS Valoor, AS Ascar Tallinn ning AS Ascar Pärnu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing