Emorist sai Euroopa suurima turundusinfo keti liige

Inno Tähismaa 31. jaanuar 2001, 12:36

ASist Emor sai Euroopa suurima turundusinfo keti liige, kui Taylor Nelson Sofres (TNS) ostis 788 mln krooniga Emori põhiomaniku MDC Research Group"i, kuhu kuuluvad turundusuuringu- ja konsultatsiooniteenuseid pakkuvad firmad lisaks Eestile ka Soomes, Lätis, Leedus, Venemaal, Ukrainas ja Kasahhis.

Emori teatel on TNS Euroopa suurim ja maailmas suuruselt neljas uuringufirmade grupp. TNS pakub turundusinfo teenuseid 80 riigis, omades seejuures keti kontoreid 45 riigis nii Euroopas, Ameerikas kui ka Aasias. TNS on Londoni börsil noteeritud ettevõte, mille 1999. aasta käive ulatus 670 miljoni USA dollarini. Siinses regioonis TNS varem esindatud ei olnud ja uute turgude avamine oligi TNS keti jaoks laienemise eesmärgiks.

Emorile toob ühinemine TNS-iga kaasa uusi arenguvõimalusi, juurdepääsu uutele uuringumetoodikatele, TNSi kogemustele ja koolitussüsteemile. Eri riikides pikaajaliselt testitud ja oma elujõulisust tõestanud uuringutooted annavad klientidele suurema kindluse uuringutulemuste usaldusväärsuse ja toimivuse suhtes. Kättesaadavaks saavad TNSi välja arendatud kliendisõbralikud kasutajalahendused ja tarkvara.

Ühinemisega ei kaasne muutusi firmade juhtimisstruktuurides ja igapäevases töös.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing