Tallinn ei müü veefirmale pumbajaamade krunte

31. jaanuar 2001, 15:00

Tallinn ei müü ASile Tallinna Vesi pumbajaamade aluseid krunte nagu algselt planeeritud ning majandab väärtuslikke kinnistuid ise edasi.

Tallinna linnapea Jüri Mõisa sõnul on tegemist 37 suhteliselt heas kohas asuva kinnistuga, mille võõrandamisotsuse tegi linnavalistus mullu 1. novembril ehk siis päev enne linnapea umbusalduskatset. Mõis märkis, et toonane segane olukord mõjus linnavalitsuse tähelepanelikkusele.

Mõis ei osanud kommenteerinud võimalust, kas kokku ligi 50 miljoni kroonise väärtusega kinnistute kavandataval müügitehingul oli mingeid hämaraid tagamaid. 'Olen kuulnud kuulujutte, et tegemist oli hästi etteplaneeritud kaaperdamiskatsega,' lisas ta samas.

Mõisa sõnul on linnavalitsus praegu seisukohal, et linn majandab neid kinnistuid ise edasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing