Ervin Soon • 31. jaanuar 2001 kell 12:13

Läbirääkimised teenistujate palga üle lükati edasi veebruari

Eesti Ametiühingute Keskliidu (EAKL) läbirääkimised riigiteenistujate palgatingimuste üle jätkuvad 14. veebruaril, kui ametiühing on tutvunud valitsuse uute dokumentidega.

Ministeeriumide töögrupp kohtus täna EAKLi esindajatega, et jätkata läinudsügisesi läbirääkimisi riigiteenistujate palgareformi osas.

Komisjoni kuuluv rahandusministeeriumi riigihaldusosakonna juhataja Taavi Veskimägi ütles, et EAKLile lubati edastada käesoleva nädala jooksul kaks uut dokumenti, mis teenistujate palkadega seonduvad. Üks neist on avaliku teenistuse strateegia ja teine avaliku haldusreformi projekt. ?Nendes on kogu avaliku teenistuse süsteemi tingimused, mistõttu tuleb ehk ringi teha ka seni rahandusministeeriumi pakutud palgasüsteem,? ütles Veskimägi.

Hetkel kuum