Unikaalne näitus

Vilve Torn 02. veebruar 2001, 00:00

Ermitaa?i ulatuslikust kunstivaramust koostatud näitus on esinduslik kokkuvõte piibliainelistel teemadel.

Näituse tõmbenumbriks on Rembrandt Harmensz van Rijni piibliteemalised tööd. Segades omavahel sümbolismi ja reaalsuse, kutsub kunstnik vaataja nende ajaloosündmuste tunnistajaks. Märkimist väärivad Saksa renessansimeistri Albrecht Düreri graafilised lehed, mida iseloomustab täiuslikkus, originaalsus ja vaimsus.

XVI saj piibliainelist graafikat esindavad veel Albrecht Altdorfer ja Henrik Goltsius, XVII saj algust iseloomustab Pietro del Po. Uue ajastu graafikutest on esindatud Giovanni Battista Tiepolo ja tema poeg Giovanni Domenico Tiepolo.

Kõik selles ajavahemikus loodud tööd on unikaalsed.

25. veebruarini Ermitaa?is
T?L kl 10.30?17, P kl 10.30?16, E suletud
www.hermitage.ru

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing