Soome Incap Electronics laiendab tootmist Kuressaares

Raimo Ülavere 02. veebruar 2001, 12:28

Soome Incap Oyj kontserni kuuluv Incap Electronics kavandab lähiajal tootmise ja töötajaskonna laiendamist oma Kuressaare tehases, kus praeguse seisuga töötab ligikaudu poolsada inimest, teatab Kuressaare Kuulutaja.

Incap Electronicsi president Kari Saarinen ütles, et Incap Electronics Estonia OÜ senine tootmismaht on mullu kevadel omandatud tehasehoonetes olnud suhteliselt väike ning põhirõhk on asetatud tootmispindade renoveerimisele.

'Renoveeritud hoonesse hakkame kolima järgmisel kuul ning seejärel kaalume tõsiselt ka tootmist laiendada ja suurendada töötajaskonna arvu,' lausus Saarinen.

Ta ei soovinud veel prognoosida, millises mahus täpselt Eesti tütarettevõtte laieneb, kuna see sõltub nii tellimustest kui kvalifitseeritud tööjõu palkamise võimalustest.

Eesti tehase toodang sisaldab nii elektroonikakomponentide kokkupanekut kui ka nende testimist ning ettevõte ekspordib toodangut põhiliselt Skandinaavia turgudele. Komponentide hankimisel kasutab Incap Electronics Estonia nii välisriikidest imporditavat kui ka Eesti firmade toodangut.

Samaaegselt Eesti tehase laiendamisega suurendab Incap Electronics ka kolme Soome tehase tootmismahtu, kuna ettevõte prognoosib oma tegevusharus Saarineni sõnul tugeva kasvu jätkumist vähemalt järgneval paaril aastal. 'Incap Electronicsi kasv ületab elektroonika allhanketööstussektori keskmist kasvu,' lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing