Tele2 hakkas konkurentide seljataga Eurosporti näitama

02. veebruar 2001, 08:10

Suuremad kaabel-TV operaatorid Starman ja STV Kaabeltelevisioon süüdistavad streigimurdmises Tele2, kes alustas eilsest oma klientidele taas Eurospordi näitamist, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Nii ma seda nimetaksin. Mul on kuri kahtlus, et Tele2 sai Eurospordilt võimsa hinnaalanduse, püüdes sel teel Eesti operaatorite vahele kiilu lüüa,? ütles STV asepresident Raivo Mihkelsoo. ?Meie poolelt on pall Eurospordi käes, kes pole juba kolme nädala jooksul meie ettepanekutele vastanud. Eurosport tahab, et nende kanal oleks põhipaketis.?

STV peab aga Eurospordi küsitud hinda liiga kõrgeks. ?Nad küsivad hinnaks 36 USA senti kuus kliendi kohta, millele Eestis lisandub 15protsendiline maks pluss käibemaks,? märkis Raivo Mihkelsoo.

Starmani tegevdirektor Peeter Kern peab kahetsusväärseks, et Tele2 asus teiste operaatoritega kooskõlastamata jälle Eurosporti transleerima. ?Et konkurentsis püsida, tuleb ka meil hakata oma klientidele taas Eurosporti pakkuma,? rääkis Kern. ?Oleme läbirääkimistega jõudnud lõpusirgele, loodame Eurosporti pakkuda juba lähiajal. Hinda ma ei kommenteeriks, püüame pilti nimetatud 36 sendist odavamalt saada.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing