Jaanuaris täitus veerand Tallinna eelarvest

ÄP Online 05. veebruar 2001, 00:00

Tallinna finantsteenistuse konsultandi Heino Tonsiveri sõnul on eelarvelaekumine ka siis hea, kui üldsummast maha võtta Tallinna Vee müügiraha. Seega laekus eelarvesse jaanuaris vara müüki arvestamata 173 miljonit krooni.

Linna peamist tuluallikat ? üksikisiku tulumaksu ? laekus jaanuaris 157 miljonit krooni ehk 9,9 protsenti aastaeelarvest. ?See on üsna hea,? tõdes Tonsiver. ?Jaanuaris tuli tulumaksu üle keskmise, järgmised kuud on laekumine ilmselt väiksem.?

Tonisveri sõnul tingivad jaanuaris tulumaksu suurema laekumise detsembrikuus makstavad aastalõpupreemiad, seevastu mais ja juunis väheneb selle maksuliigi laekumist linnakassasse tulumaksude tagasimaksmine.

Tallinna linna tänavuse eelarve maht on 3,32 miljardit krooni. Vara müügist soovib linn sel aastal saada ligi miljard krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing