Kadi Heinsalu • 6. veebruar 2001 kell 9:26

Ummik Liivalaias on likvideeritud, liiklus lahti

Tallinna autobussikoondise pressiesindaja Sirje Roht ütles, et ummik Tallinnas Liivalaia tänavas, mis oli tingitud kahe liinibussi ja kahe sõiduauto avariist, on liklvideeritud ja liiklus jälle lahti.

Inimesed selles õnnetuses kannatada ei saanud. Esimene liinibuss (nr 23. liinil) põrkas parempöördel kokku sõiduautoga kell 9.30, järgmine avariis osalenud liinibuss (nr 17) riivas pöördel ühte ummikusse jäänud autot kakskümmend minutit hiljem.

Rohu kinnitusel saatis autobussikoondis liinile kaks asendusbussi ja avariis osalenud bussid on teel garaazhi.

Liinibusside liiklus sujub hetkel Tallinnas normaalselt, bussijuhid mingitest probleemidest teatanud pole, lisas ta. Seda on tema sõnul küll märgata, et liikluskiirused on taas aeglasemaks muutunud, kuna lund hakkas sadama. Hommikul olid kiirused veel suuremad.

Hetkel kuum