Pruugitud sõidukite import hääbub

Tõnu Tramm 08. veebruar 2001, 14:27

Kui möödunud aastal registreeriti kuus keskmiselt 1200 Läänest Eestisse toodud kasutatud sõidukit, siis tänavu jaanuaris registreeriti esmaselt registrisse vaid 771 pruugitud sõiduautot ehk enam kui poolteist korda vähem, kirjutab homse Äripäeva rubriik Auto.

Seevastu pruugitud liisingautode müügiga tegelev BRC Autokeskus püstitas jaanuaris müügirekordi - 111 autot. Senised parimad tulemused on BRC Autokeskusel olnud 106 ja 107.
Võrreldes 1999. aastaga kasvas BRC läbimüük mullu 250%, samal ajal vähenes iga kuuga pruugitud sõiduautode import Eestisse.

Eeskätt sunnib eestlasi otsustama liisinguauto kasuks selle läbipaistev ajalugu. Kui Saksamaalt toodud auto ajalugu võib vaid kohvipaksu pealt ennustada, siis Eestis sõitnud auto kohta prindib firmateenindus sõna-sõnalt välja ülevaate, mis selle autoga on kunagi juhtunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing