Peeter Koppel • 8. veebruar 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Interneti raamatumüüjatel rasked ajad

Lisaks maailma suurimat online-raamatupoodi (AMZN) pidevalt varitsevale ohule on raskustesse sattunud ka sama ala teine suurem tegija (BNBN).

New Yorgis City?s baseeruv ettevõte teatas oma neljanda kvartali kahjumiks 54,2 mln dollarit ehk 36 senti aktsia kohta, mis oli 5 senti enam kui analüütikud olid oodanud. Terve aasta tegevuskahjumiks kujunes <#barnesandnoble.com?il=http://www.barnesandnoble.com> <a href='http://finance.yahoo.com/q?s=BNBN d=5d' target='_blank'>(BNBN)</a>.158,2 miljonit dollarit.

Ettevõte ise loodab, et käesoleval aastal kahjum seoses kulude kärpimisega väheneb. Kulude kärpimise programm toob endaga kaasa mitmete kaupade käsitlusjaamade sulgemise ning nii administratiiv- kui muu personali vähendamise kokku 16 protsendi võrra.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt