Kontrabass, live-elektroonika ja video

ÄP 09. veebruar 2001, 00:00

Ameerika kontrabassimängija Robert Black on tänapäeva tuntumaid interpreete, kellele on uudisteoseid kirjutanud üle viiekümne helilooja. Ühe teose ?Sorry, Jeff Berlin!? on talle kirjutanud ka eesti helilooja ja kriitik Igor Gar?nek ning see tuleb Eesti kontsertidel ettekandele.

Kontserdi produtsendi Madis Kolgi sõnul soovib Black Eestis elukutselistele muusikutele, muusikaõpilastele ja koolilastele tõestada, et nüüdisheliloojate kontrabassiteosed võivad olla väga põnevad. Kontserdil kõlavad teosed tunduvad ehk isegi metsikult modernsed, kuid need mõjuvad kaasatõmbavalt igale kuulajale.

9. veebruaril kell 19 Haapsalu kultuurikeskuses,
10. veebruaril kell 18 Pärnu Chaplini keskuses,
11. veebruaril kell 19 Võru Kandles,
12. veebruaril kell 18 Vanemuise kontserdimajas,
13. veebruaril kell 19 Estonia kontserdisaalis
www.concert.ee, 614 7760

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing