Martin Müürsepp sai hilinemise eest karistada

09. veebruar 2001, 10:00

Martin Müürsepp tekitas Ateena AEK meeskonna treenerile tõelise peavalu, sest Kaunasesse võistlustele sõites unustas Müürsepp Ateena lennujaama passi kaasa võtta, kirjutab SL Õhtuleht.

Ateena AEK jõudis Kaunasesse üleeile hommikul, Martin Müürsepp liitus sama päeva õhtul. Mängu ajal pidi Müürsepp ootama veerand tundi, et Ateena AEKi peatreener Ivkovic ta Euroliiga kaheksandikfinaalis Kaunase ?algirise vastu platsile saadaks. Nii karistas juhendaja teda hilinemisega Kaunasesse jõudmise eest.

?Ivkovic tegi kavala näo, see on hullemgi kui sõim. Õiget pauku tuleb ilmselt alles oodata,' lisab Müürsepp.
?Kui platsile pääsesin, hakkas kergem. Kuna võitsime, võib-olla tähendab see ka hilinemise eest kergemat karistust. Kartsin, et ei pääse üldse platsile,? tõdes 17 minutiga viis punkti ja 12 lauapalli kogunud Müürsepp kergendatult.

Otsust Eesti parim korvpallur ikkagi väljakule saata ei pidanud karmi käega treener kahetsema. Kuigi Müürsepal jäi viskekindlus leidmata, aitas just tema korv 1.02 enne lõppu AEKi 73:71 võidule ja ühtlasi Euroliiga veerandfinaali, kus kahe nädala pärast kohtutakse Treviso Benettoniga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing