9. veebruar 2001 kell 8:56

Alaküla: Laari suurim probleem kaamerasse valetamine!

Kesknädala asetoimetaja Allan Alaküla hinnangul pole peaminister Mart Laari suurim probleem enam mitte Edgar Savisaare pildi tulistamine Võrumaal, vaid seda eitades otse kaamerasse valetamine. 'Selle põhjendamine saab talle raske olema,' nentis Alaküla.

Viimases Kesknädalas ilmus Alaküla kirjutatud lugu sellest, kuidas 1999. aasta mais Võrumaal külaskäigul viibinud peaminister Mart Laar tulistas koos kaaskonnaga Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare pilti. Tulistamist on kinnitanud ka tollane Võru maavanem Robert Lepikson, kes praegu on üks Keskerakonna presidendikandidaatidest.

Alaküla väitel on tal ka teisi kindlaid allikaid. 'Minul pole siiani ühtegi põhjust nendes väidetes kahelda,' ütles Alaküla.

Laar on ajakirjanikele eitanud Savisaare pildi tulistamist.

Keskerakonna fraktsioon kavatseb esitada tõenäoliselt juba esmaspäeval riigikogule umbusaldusavalduse peaministri suhtes.

Hetkel kuum