Euroopa metsamehed peavad Lõuna-Eestis suusavõistlusi

12. veebruar 2001, 08:12

Täna ja homme külastavad Haanjamaad ja Võru linna peaaegu 250 metsameest Saksamaalt, Prantsusmaalt, Belgiast, Austriast, ?veitsist, Ungarist, T?ehhist, Slovakkiast ja Põhjamaadest, kirjutab Võrumaa Teataja.

?Euroopa metsameeste 33. meistrivõistlused suusatamises toimuvad esmakordselt Eestis. Võistlused peetakse Otepääl tuleva nädala lõpul, kuid metsamehed tulevad Eestisse juba nädala alguseks,? rääkis ekskursiooni korraldaja, Võru metskonna ülem Agu Palo.

Külalised tutvuvad kahel päeval Lõuna-Eestiga. ?Ekskursioonid toimuvad Värskasse, Räpinasse, Kiidjärvele, Järvseljale, Tartusse. Külastatakse ka Setu muuseumi. Kahes grupis tulevad nad ka meie maakonda, eelkõige suusaekskursioonile Haanjasse,? ütles Agu Palo.

?Võistlustega propageeritakse keskkonnasõbralikku murdmaasuusatamist ja tutvustatakse korraldajamaa metsandust. Tutvutakse ka puiduettevõtetega,? selgitas Agu Palo.

Eesti peaaegu paarikümneliikmeline võistkond on komplekteeritud RMK (Riigimetsade Majandamise Keskus) süsteemi, põllumajandusülikooli ja Luua Metsakooli inimestest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing