Ristsõnalahendaja sai Suzuki

12. veebruar 2001, 10:33

Laupäeva õhtul loositi Kanal 2 saates TV Oksjon Superkuma ristsõna lahendajate vahel välja juba neljas sõiduauto, milleks sel korral oli Suzuki Alto.

Loosiõnn naeratas järvamaalasele Kareda valla Peetri küla elanikule Anneli Helendile. Helendi ütles täna hommikul Kuma raadiole, et on ristsõnu lahendanud nende ilmumisest saadik. 'Loosikuponge olen ära saatnud vaid ühe korra ja kohe ka võitsin' sõnas Helendi.

Aktsiaseltsi Kuma juhatuse esimees Ervin Runnel ütles, et kokku on Superkuma ristsõnalahendajate vahel loositud neli autot - esimene oli Fiat Punto, teine Mazda Demio. Mullu loosit välja ?koda Felicia ja sel aastal Suzuki Alto. Runneli sõnul loosib Kuma sõiduautosid ka edaspidi: 'Superkuma ristsõnalahendajate vahel loositakse järgmisel korral välja sõiduauto Lada 110.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing