Kesko Logistikakeskus avatakse teisipäeval

13. veebruar 2001, 15:02

Kesko Eesti ASi Jüris valminud logistikakeskuse avamine on järgmisel teisipäeval, teatas firma juht Timo Hämälä.

'Oleme valmis saanud esimese euronõuetele vastava logistikakeskuse Eestis, mis on oma 14 700 m² laopinnaga ka suurim Baltimaades,' sõnas Hämälä. 'Keskuse optimaalne asukoht lubab parimal moel teenindada kogu Eesti jaekaubandust, toitu valmistavaid firmasid ja suurkööke. Esmatarbekaupu valmistavaile Eesti tööstusettevõtetele suudame pakkuda siinmail kõige efektiivsemalt toimivat jaotuskanalit, mis vabastab nad vajadusest tegeleda ise logistikaga.'

Uue logistikakeskuse maksumus on 120 miljonit krooni ja see loob kohapeal 100 uut töökohta.

<i>Päevatoimetaja kommentaar: Eesti hulgikaubanduse ja logistikafirmad on rääkinud, et tõenäoliselt müüb ligi poolt Soome turgu kontrolliv Kesko siin kaupa dumpinguga, kuni on saanud rahuldava turuosa. Seejärel tõstetakse hinnad sobivale tasemele ja 100 loodud töökohale lisaks tuleb mitu korda rohkem töötuid.</i>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing