Ettevõtjad taunivad valitsuse tegevust

ÄP Online 14. veebruar 2001, 00:00

Valitsuse ja ettevõtlusorganisatsioonide vahelise koostöömemorandumi kohaselt informeerib ja konsulteerib valitsus nende organisatsioonidega kõigi neid puudutavate eelnõude ettevalmistamisel. Riigihangete seadus puudutab otseselt ettevõtjaid, kes olid ka eelmise aasta sügisel vastu võetud riigihangete seaduse muutmise algatajad.

Kuigi ettevõtlusorganisatsioonidel oli valitsusega kokkulepe, et riigihangete seaduse muutmise seadust ei kiideta heaks ega saadeta riigikogusse enne, kui ettevõtjate esindusorganisatsioonid on selle kooskõlastanud, eiras valitsus kokkulepet ning kiitis heaks seaduse eelnõu tööversiooni.

Eesti Tööandjate ja Tööstuse Keskliit on seisukohal, et seaduseelnõuga tuleb enne selle vastu võtmist veel tõsist tööd teha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing