Radisson pakub selge ilmaga vaadet Helsingile

Heli Lehtsaar 14. veebruar 2001, 00:00

Radisson SASi vestibüülis püüab soliidsete pruunide toonide ja peeglite vahel pilku eresinine sein ? ise ei oleks pruuni ja eresinist kokku sobitada julgenud, kuid tegelikult on tulemus põnev. Rahulikku üldmuljet elavdab ka erksates toonides vaip lobby põrandal.

Radisson SASi üks müügiargumente on kahtlemata kaunis vaade. Seetõttu algavad numbritoad alles seitsmendalt korruselt. Tallinna Radisson SASis on toad kujundatud neljas erinevas stiilis: Itaalia, Idamaade, Skandinaavia ning merelises stiilis. Torbjörn Bodin sõnab, et Radissoni hotellid üle maailma on kujundatud kuni kaheteistkümnes erinevas stiilis, lisaks Tallinnas kasutatutele on olemas näiteks ka high-tech ja Briti stiil. ?Kui hakatakse ehitama uut hotelli, kulub sisekujunduslahenduste väljamõtlemisele palju vähem aega, sest midagi on juba enne olemas,? leiab Bodin.

133ruutmeetrine neljatoaline presidendisviit on kujundatud mereteemalisena ? samas ? kui seda ei teaks, ei oskaks meretemaatikat eriti kuskilt välja lugeda.

Hea üllatuse valmistab Itaalia stiilis tuba ? rõõmsat kollast päevatekki ja voodipeatsist kõrguvat värvilisest klaasist sirmi nähes läheb tuju samuti päikselisemaks. Kergelt oran?ikas läikiv mööbel on Torbjörn Bodini sõnul valmistatud oregoni männist.

Igas toas asub power-tower ? see on kapike, millesse on mahutatud televiisor, seif ning koopiamasinana toimiv faksiaparaat. Samuti sisaldab power-tower kohvi- ja teekeedunõu, minibaari, triikimislaua ning pükstepressi.

Radisson SASi 17 erineva suurusega konverentsiruumi on nimed saanud erinevatelt Euroopa linnadelt. Teisel korrusel asub suurim konverentsiruum Hansa, kuhu mahub istuma 350 ja püstijala vastuvõtule 500 inimest. 305ruutmeetrist ruumi võib teisaldatavate seinte abil ka kolmeks jagada. Põrandat katva vaiba saab Bodini sõnul kiiresti parketiga asendada, nii et kui päeval toimub ruumis konverents, siis õhtul saab parketil valssi keerutada.

Baltimaade kiireimate liftidega 24. korruse konverentsiruumidesse jõudes nendin, et kardinad on seal vajalik sisustuselement ? maast laeni akendest avanev vaade sunnib mõtted asjalikelt teemadelt hoopis mujale. Radisson SASi müügidirektor Kersti Vaino sõnab, et algselt taheti konverentsiruumi põrand teha umbes ühe meetri võrra madalamaks, kuid sel juhul oleks kannatanud vaade. Põrandalahendus tehti ümber ning nüüd avaneb vaade maast laeni suurtest akendest, mitte alles põlvekõrgusest, nagu varem oli plaanitud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing