EE Grupi kasum ületas ootused

14. veebruar 2001, 10:08

Eesti ühe suurema ehitusfirma EE Grupi 2000. aasta tulemused ületasid omanike ootusi vaatamata ehitusturul valitsenud tugevale konkurentsile, teatas firma finantsdirektor Teet Roopalu.

Kontserni 2000. aasta auditeerimata konsolideeritud netokäive oli 780 miljonit krooni ja puhaskasum 42 miljonit krooni.

Peamiselt ehitusvallas tegutseva kontserni 2000. aasta majandustulemused kujunesid oodatust paremaks ning seda just puhaskasumi osas. Oodatust suurem puhaskasum tulenes eelkõige emafirma 8,6 miljoni krooni suurusest erakorralisest tulust väärtpaberitehingutelt, kuid ka kulude vähendamisest.

Kontserni suuremate tütarettevõtete majandustulemused olid järgmised: OÜ Eesti Ehitus (ehituse peatöövõtt) netokäive 532,5 miljonit krooni ja puhaskasum 19,7 miljonit krooni, AS Linnaehitus (ehituse peatöövõtt) netokäive 94,5 miljonit krooni ja puhaskasum 8,3 miljonit krooni, AS Aspi (teedeehitus) netokäive 194,7 miljonit krooni ja puhaskasum 9,1 miljonit krooni.

EE Grupi 2001. aasta konsolideeritud puhaskasumiks ilma erakorraliste tuludeta prognoosime 38 miljonit krooni.

EE Grupi omanikud on firma juhid Toomas Luman, Egon Mats ja Mati Schmid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing