Inno Tähismaa • 14. veebruar 2001 kell 12:52

A-Ha esineb märtsis Tallinnas

Tallinna Linnahallis esineb 21. märtsil Norra menuansambel A-Ha, teatas kontserti korraldava Baltic Music Promotionsi esindaja.

Muusika hulgimüügifirma Pedrobeat juhi Sven Aabreldaali sõnul on A-Ha eelmisel aastal üks Eestis enim plaate müünud ansambel, edestades oma müügi edukusega isegi suvel Eestis megakontserdi andnud Tina Turnerit.

Piletid, hinnaga 350, 475 ja 575 krooni jõuavad müügile alates homsest kõigis Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Saadaval on ka VIP piletid.

Kontserdi pressiesindaja Evelin Samueli sõnul lahkub A-Ha Eestist Skandinaaviasse, kus antakse kaks väga suurt kontserti Oslos 24 ja 25. märtsil. Tallinnasse jõuab ansambel Venemaalt, kus ta esineb Moskvas ja Peterburis.

A-Ha tuli kokku 1984. aastal ja juba aasta hiljem vallutas ansambli esimene hitt 'Take On Me' Euroopa muusikaedetabeleid, sama lugu sai ka kuulsaks, kui esimene joonistatud muusikavideo maailmas.

Kontserdi korraldab Baltic Music Promotions, kes nädal aega hiljem toob Tallinna Linnahalli lavale ka legendaarse rockansambli Scorpions koos Eesti Riikliku Sümfooniaorkestriga. A-Ha Tallinna kontsert on Baltikumis ainuke.

Hetkel kuum