Inno Tähismaa • 14. veebruar 2001
Jaga lugu:

Savisaar sõidab Moskvasse

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar sõidab täna Moskvasse, et võtta osa kahest rahvusvahelisest konverentsist, kirjutab EPL Online.

Konverentsidest esimese korraldajateks on Venemaa Teaduste Akadeemia Euroopa Instituut, Saksamaa Välispoliitika Ühing ja Rootsi Rahvusvaheliste Suhete Instituut.

Konverentsist 'Venemaa ja Euroopa Liit: kuidas edendada lähenemisprotsessi' võtavad osa EL välis- ja julgeolekupoliitika juht Javier Solana, Euroopa Komisjoni liige Chris Patten, Rootsi välisminister Anna Lindh ja Venemaa välisminister Igor Ivanov.

Edgar Savisaar esineb konverentsil ettekandega teemal 'Regioonide Euroopa'. 17.veebruaril võtab Savisaar osa Andrei Sahharovi Keskuse poolt korraldatavast rahvusvahelisest ümarlauast, kus analüüsitakse võrdlevalt Venemaa ja Balti riikide arenguteid, poliitilise eliidi väljakujunemist, parlamendisüsteeme ning postsotsialistliku majanduse arengut.

Savisaarel on kavas ka mitmeid kohtumisi 90ndate alguse Vene poliitikutega, et koguda materjale seda perioodi käsitleva monograafia jaoks.

Jaga lugu:
Hetkel kuum