Sekretär tehnikat ostma

15. veebruar 2001, 00:00

Kuigi koduleht www.sekretar.ee on suunatud eelkõige sekretäridele, saab sealt kasulikke nõuandeid ka kontorisse uue tehnika ostmiseks.

Eraldi lingi alt pääseb lehekülgedele, kus tutvustatakse, millest uute seadmete muretsemisel alustada ja mida tähele panna. Lihtsalt ja arusaadavalt tehakse selgeks, millistele küsimustele peab enne uue kontoritehnika muretsemist suutma firma sees vastata (enamasti käivad need küsimused töö mahu ja iseloomu kohta). Samuti saab sekretäride ja juhiabide leheküljelt ülevaate, mille alusel kontoritehnikat eristatakse, mis on üht või teist tüüpi aparaatide eelised ja miinused.

Nii antakse pikalt nõu fakside ja koopiamasinate ostuks. Esialgu ei ole toodete ringi laiendatud. Hoolimata, et sekretar.ee lehekülje tegijad on oma koostööpartneriks valinud firmat Sharp esindava ASi RTT, ei kuma nende koostatud tekstidest läbi Sharpi toodete eelistamist. Tõsi, ainsana on tootjatest väikeses kontoritehnika võrdluses esindatud just Sharpi aparaadid.

Sekretäride kodulehelt saab head nõu ka dokumendihalduse ja kontoritarvete kohta, samuti kümnete toodete kirjeldusi. Kontorivarustuse ja tarvete efektiivse kasutamise koha pealt annab kodulehel nõu kontoritarvete firma Office Line.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing