Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Rakvere lihakombinaadi juht: jaekaubandus ketistub
Jaekaubanduses on praegu selge trend ketistumisele, ütles Pärnu finantskonverentsil Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm.
Varem kütusefirmas EK ja ehitusfirmas EMV töötanud Horm ütles, et kui kaks aastat tagasi moodustasid ketid Rakvere tehase turustuskanalitest 15%, siis praegu on tase 30% ja kahe aasta pärast müüvad ketikauplused juba 45% kombinaadi toodangust.
Horm ütles, et ketistunud jaekaubandus eelistab tugevaid kaubamärke, mistõttu soovitas Horm pöörata põhitähelepanu tootearendusele.
Ettevõtte või sõpruskonna jaoks sündmuse planeerimine ei pea olema peavalu, kus ürituse eestvedaja end peo toimumise ajaks tühjakspigistatud sidrunina tunneb. Restoran Lee ja Lore Bistroo meeskond, kes avas suvel kaks uut põnevat kohta – restorani UMA ja kokteilibaari Lessner –, korraldab just sinu vajadustele vastava õhtu, sätib paika menüü ja kannab hoolt ka meelelahutusliku poole eest.