TV1 hommikuprogramm maksab 1,5 miljonit krooni

15. veebruar 2001, 16:22

'TV1 hommikuprogrammi maksumus aastas on ligi 1,5 miljonit krooni,' ütles TV1 peatoimetaja Ulvi Pihel.

'Omatoodang on alati kallis, kuid tähtsam on see, et kanal toodaks tulu pikemas perspektiivis. Reklaamitulu koosneb vaatajate arvust ning saate/kanali imagost. Viimast saab luua eelkõige läbi omatoodangu, mis on küll kallis, kuid kogu programmitervikus tulus,' täiendas Pihel.

Piheli sõnul on 'ETV Terevisioon' kergekaalulisem ning TV1 süvenenumad ja asjalikumad. 'Peame oma eelisteks informatiivsust, arenguvõimalusi ning tihedat sidet tänase päevaga,' ütles Pihel. 'Siin Tallinnale' annavad tema hinnangul suure lisaväärtuse särav stuudiokujundus ning merevaade.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing