Vahetaks õige vanad riided uute vastu

ÄP 16. veebruar 2001, 00:00

Tallinna Moepäevad on hea vaheldus igaühele, kelle garderoob vajaks värskendamist, sest kahe päeva jooksul on peatähelepanu all just Eesti moekunstnike looming, mida hiljem saab ka kauplustest osta.

Moepäevade magnetiks on loomulikult moeetendused, mis algavad iga tunni tagant. Korraga mahub saali 1000 huvilist, nii et ukse taha ei peaks keegi jääma. Ürituse korraldaja Anu Kikas soovitab kindlasti külastada etendust ?Eesti kudum?. ?Kudum on praegu moes, ta on universaalne nii suvel kui ka talvel,? tutvustab Kikas trende. Oluline on seegi, et erinevate moeloojate looming on õnnestunud koondada kahele päevale, tänu millele saab publik põhjaliku ülevaate praegustest suundadest.

16. veebruaril kell 10?18,
17. veebruaril kell 10?16
Sakala keskuses
Tallinn, Rävala pst 12
pilet 30 krooni

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:07
Otsi:

Ava täpsem otsing