Purjus ekspolitseinik vedas reisijaid

16. veebruar 2001, 08:18

Purjus juhi roolitud taksobussist Õismäel välja astunud naine valis tuttava politseiniku telefoninumbri ja kurtis, et ühest teeveerest teise kõikunud ühissõiduki juhist õhkus vänget viinahaisu, kirjutab Postimees.

Paarkümmend minutit varem Tallinnast Viru väljakult startinud taksobuss koos teiste reisijatega jätkas oma ebakindlat teekonda Rannamõisa poole. Harju politseikorrapidaja saatis bussi jälitama patrullpolitseinikud Aivar Augi ja Silvar Sildose.

Aug ütles Postimehele, et tema paarimees peatas bussi kella 10 paiku Tabasalus, kui kaheksakohaline Citro?n Jumper oli reisijad maha pannud ja asunud tagasiteele.

Peatamise hetkel Kallaste poe ees oli liinitakso täis juba uusi reisijaid. Rooli taga istus OÜ Seva-R lepinguline bussijuht Väino Annimäe (45), kellel Aug mõõtis alkotestriga joobeks 3 promilli. «Ta oli ikka väga purjus ja loid - haises nagu viinavaat,» kirjeldas Aug.

Postimehega rääkinud firmaomanik Riina Jelissejeva ütles, et bussi sai ta küll kätte, kuid päeva jooksul pole tal õnnestunud Annimäed tabada. Jelissejeva lisas, et mees, kellele ta usaldas reisijate elud, peab kindlasti töölt lahkuma.

?Usaldasin inimest, ta oli varem politseinik ja teda soovitati mulle,? kahetses Jelissejeva.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing