Seesamisse üle tulnuile rohkem tulumaksu tagasi

ÄP Online 19. veebruar 2001, 00:00

?Ülevõetud reserv on kantud pensionikindlustusse kui sissemakse,? selgitas Seesam Elukindlustuse turundusjuht Magnus Lu?kov. ?Võimalus rohkem tulumaksu tagasi saada leevendab kindlasti kindlustusfirmade pankroti tõttu kannatanud kindlustusvõtjate kaotust.?

Polaris-Elu ja AB Elukindlustuse klientidest tuli Seesam Elukindlustusse üle kokku 10 860 klienti, kellest tulumaksusoodustusega pensionikindlustuse sõlmis 3649 inimest. Lu?kovi sõnul väljastasid nad neile tõendeid kokku 30 miljoni krooni ulatuses. Seega saab üle tulnud klient pensionikindlustuse pealt tulumaksu tagasi keskmiselt 2137 krooni.

Lu?kovi andmeil on Seesam Elukindlustuses sõlminud pensionikindlustuse veel 3786 inimest, kellele saadeti tõendeid 16,5 mln kr ulatuses. Nemad saavad tulumaksu tagasi keskmiselt 1135 kr.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing