Abilinnapea Ants Leemets rikkus koerapidamise eeskirja

19. veebruar 2001, 08:47

Tallinna abilinnapea Ants Leemets ei tunnista linnavalitsuse kinnitatud koerapidamise eeskirja - ta viis oma suukorvita bokseri Tallinna lennujaama ootesaali ja kohvikusse, kirjutab SL Õhtuleht.

?Viisin oma õde lennukile ja kuna oli pool tundi aega, istusime lennujaama kohvikus. Teiste seas jalutas mööda lennujaama ootesaali abilinnapea Ants Leemets, suur suukorvita bokser kõrval,? rääkis kahe lapse ema Madli.

Koeri paaniliselt pelgav Madli tegi abilinnapeale vihje, et koer, pealegi nii suur, ei tohi ilma suukorvita avalikus kohas olla. Linnajuht ei teinud linnakodanikust väljagi ja astus koos koeraga kohvikuleti äärde.

?Peni ajas end tagajalgadele, pistis nina letile ja nuuskis. Õnneks olid võileivad kõrgemal ja ta ei ulatunud neid ampsama? kirjeldas Madli.

Ants Leemets teatas SL Õhtulehele, et hoidis oma koera hästi lühikese rihma otsas ja enda ligi. ?Enne lennujaama sisenemist uurisin põhjalikult, kas on kusagil silte, mis keelavad sinna koeraga minna. Ei olnud,? põhjendas Leemets, miks ta avalikus kohas ilma suukorvita koeraga ringi liikus.

Väite peale, et linnavalitsuse enda koerapidamise eeskiri suukorvi nõuab, kehitas Leemets vaid õlgu. ?Mina pole sellest küll midagi kuulnud,? väitis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing