Jumal tänatud, et mitteametlikult

21. veebruar 2001, 00:00

Kõigepealt töö, siis palk. Kõigepealt tulistati ametlikult ja seejärel paugutati mitteametlikult, ütleb ka kaitseväe sisejuurdlus. Ja kuidas töö, nõnda palk ? pidid küll vägevalt sihtmärki tabama, kui preemiaks Savisaare pilt märklauaks seati. Peaminister Mart Laar oli kaine... kui tulistas. Ja Savisaare pilti kõmmutati mitteametlikult. Jumal tänatud, et mitteametlikult ? kuigi sõnasõnalt ei saagi seda päriselt võtta ? peaminister ollakse 24 tundi ööpäevas.

Äripäev ei näe aga suurt vahet selles, kas Laar tulistas Savisaare pilti esimeses või teises ?raundis?, oli ta sellal kaine või napsine ? tulistamise fakti ei tee olematuks ei see ega teine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:10
Otsi:

Ava täpsem otsing