Andres Kärssin • 21. veebruar 2001 kell 12:57

Mõis: minu ukse taga pole vastuteene ootajate järjekorda

Tallinna linnapea Jüri Mõis lükkab ümber koalitsioonikaaslase väite, nagu tooks umbusaldushääletuse-eelne aeg linnapea ukse taha isikud, kes küsivad linnavõimu toetuse eest vastuteeneid.

Linnavolikogu liige, reformierakondlane Tarmo Leinatamm ütles hiljuti DELFI-le, et iga kolme kolme kuu tagant (nii tihti lubas keskfraktsioon umbusaldusi teha) moodustub Mõisa kabineti ukse taha järjekord, kus ühel on hädasti vaja sadamat ja teisel on tarvis ühes või teises Tallinna kohas tehtud investeeringud kinni maksta.

'Lükkan resoluutselt ümber selle seisukoha nagu teeks ma parempakkumisi ning minu ukse taga on järjekord,' ütles Mõis täna pressikonverentsil.

Mõisa sõnul ei kaasa võimuliit koalitsiooni uusi partnereid. 'Kui selle koalitsiooni koostöö laguneb, siis on aeg suurteks muutusteks,' märkis ta. 'Aga praegu koalitsioonis koostöö lagunemismärke pole.'

Samas aga tõdes Mõis, et ei imestaks, kui tema umbusalduse poolt hääletaks näiteks koalitsiooni kuuluva volikogu fraktsiooni Rahva Valik liige, ELK Lennuliinide endine president Aleksandr Beloussov, kes on vahepeal avaldanud poolehoidu opositsioonile.

Hetkel kuum