Kadaka turg investeerib uude toiduosakonda 30 mln krooni

22. veebruar 2001, 12:47

AS EMV alustas Kadaka turule 30 miljonit krooni maksva toidukaupade osakonna ehitust, mis valmib tänavu juunis turuhoone esisele platsile.

Ehitustööde käigus renoveeritakse ka olemasolev toidukaupade osakond ning ühendatakse see juurdeehitusega, misjärel moodustub 4000 m2 suurune toidukaupade müügipind.

Mustamäe tee poole kerkiva 3500 m2 suuruse üldpinnaga, kahekorruselise juurdeehituse esimesele korrusele tuleb toiduosakonna laiendus ning teisel korrusel hakkab toimuma kodukaupade müük.

Kadaka kaubanduskeskust ja turgu haldava kinnisvaraarendusfirma ASi Combinent juhatuse esimehe Aivar Leinemanni sõnul näitasid turu-uuringud, et Mustamäe ja Õismäe ning laiemalt kogu Tallinna elanikud ootavad juba ammu kaasaegse, suure ja rikkaliku toiduvaliku ja värske köögivilja turu teket. ?Sellise, kus klient saab tootjaga otse suhelda, hinna üle kaubelda ja mõnusalt aega veeta?, lausus Leinemann.

?Teisalt anname toidukaupade osakonna laiendamisega võimaluse ka talupidajatele ja teistele väiketootjatele, kel on üha raskem oma toodetega toidukauplustese ja supermarketitete lettidele jõuda? märkis Leinemann.

Laienenud toiduturule luuakse müügikohad liha-, kala- ja piimatoodete müügiks ning sinna tuleb rikkalik valik aed-, puu-, juur- ja köögivilja; kuivainete, jookide jt toiduainete lette.

Koos toidukaupade osakonna juurdeehitusega tuuakse turule uus siselahendus, millega püütakse saavutada traditsioonilist ja naturaalset meeleolu. Turg muutub avaramaks ja valgusküllasemaks.

Olemasoleva toidukaupade osakonna uuendamise ja juurdeehituse projekteeris Studio Kuriks OÜ. AS Combinent sõlmis ehituslepingu EMV-ga möödunud aasta detsembris. Projekti rahastamine toimub peamiselt AS Combinent omavahenditest.

Kadaka Turg alustas tegevust 1992. aastal. 1997.-1998. aastal valmis 12 500 m2 suurune müügipind kogumaksumusega 60 miljonit krooni. Kokku tegutseb kaubanduskeskuses üle 1000 müügiboksi. Kadaka Turgu külastab päevas keskmiselt 8000?10 000 klienti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing