Suzuki vahetab motorollerite paagid välja

Tõnu Tramm 22. veebruar 2001, 11:57

Suzuki motorolleritele mootoreid tootev firma Suzuki Espana S.A. on korralise kvaliteedikontrolli käigus leidnud, et ekstreemsetes olukordades võib Suzuki UF-50 rolleri plastmassist kütusepaagi täiteava osas tekkida mõrasid. Selle tulemusena kutsub Suzuki kõigi UF-50 motorollerite kütusepaagid tagasi, Eestis teostab paakide vahetust Suzuki ametlik edasimüüja AS Ramo. Paagi vahetus on kliendile tasuta.

AS Ramo on Eestisse müünud küll vaid neli UF-50 motorollerit, mille omanikke on kütusepaagi väljavahetusest teavitatud. Kuid eeldatavasti leidub eestis ka teisi sama marki motorollereid, mis saabunud siia mõnda teist kanalit pidi. Ka nende eest peab Ramo hoolt kandma.

Selleks tuleks määrata kindlaks vahetuse kuupäev, paagi vahetus võtab ise aega umbes pool tundi. Ramo soovitab kõigil Suzuki UF-50 omanikel võimalikult kiiresti oma rollerist Ramosse teatada, et kütusepaagi vahetusega ei tekiks tõrkeid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing