Tulistamisjuttu levitasid Keila-Joa enda töötajad

23. veebruar 2001, 08:05

Jutte laskmisest Keila-Joal kinnitasid puhkeala endised ja praegused töötajad, kes samas ei teadnud aga seda, kas peaminister ja riigikantselei peadirektor lasid mõne inimese foto pihta, kirjutab Eesti Päevaleht.

Riigikantselei tehnilise talituse juhataja asetäitja ja Keila-Joa puhkeala juhataja Olev Vaim ütles, et ta teab peaminister Mart Laari ja riigikantselei peadirektori Tiit Laja õhupüssist laskmise loost, kuid vaid jutu tasemel. ?Ma ei ole näinud kedagi laskmas ja mul pole asitõendeid. Kõige kurvem ongi see, et ma ei saa seda fakti kinnitada aga ka eitada,? ütles Vaim.

Vaim kuulis laskmisest pärast seda, kui avalikkuse ette tuli Nursi polügoonil toimunud tulistamise lugu. ?Mulle rääkis sellest minu endine alluv, Keila-Joa puhkeala endine peainsener Andres Aluvee,? lausus Vaim.

Andres Aluvee kinnitas eile Eesti Päevalehele, et Laari maja taga metsas oli tõesti vedelemas märklaualehti, kuhu oli lastud. ?Kuid need olid tavalised märklaualehed, ühegi inimese fotot märklaualehena ma näinud pole,? kinnitas Aluvee,

Jutt Keila-Joal toimunud väidetav laskmine Savisaare ja Rüütli pildi pihta tuli ilmsiks hiljuti ühel seltskondlikul koosviibimisel, kui seal muuhulgas räägiti Nursi polügoonil toimunud tulistamisest. Üks seltskonnas viibinud naine teatas: ?Mu hea tuttav on Laari suvila perenaine ja rääkis, et kui seal toimunud tulistamised saaksid ajakirjandusele teada, mida avalikkus siis küll ütleks,? ning jutustas Savisaare pildi laskmise loost.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing