Tallinna kinnisvaraettevõtete paketi eest pakutakse 15-32 mln krooni

Inno Tähismaa 26. veebruar 2001, 12:52

Täna keskpäevaks laekus Tallinna linna poolt pandud kinnisvarahooldusettevõtete esimese paketi ostuks 6 pakkumist vahemikus 15-31.7 mln krooni, teatas Raepress.

Pakkujate nimesid linnavalitsus veel ei avalikusta. Homme toimub pakkumiste kvalifitseerimine ning parim pakkumine peaks selguma nädala pärast.

Esimesse paketti kuuluvad AS Mustamäe Kinnisvarahaldus, AS Nõmme Elamu, OÜ Pelguranna Kodu ja OÜ Karjamaa Kinnisvarahooldus kõik linnale kuuluvad aktisad ja osad. Linn pani ettevõtted müüki avalikul kirjalikul enampakkumisel alghinnaga 13,5 mln krooni.

Vastavalt müügitingimustele sõlmitakse müügilepingud pakkujaga, kes on teinud kõige kõrgema pakkumise, kusjuures pakkumises peab olema välja toodud pakkumishind iga elamumajanduse äriühingu aktsiate või osade kohta eraldi.

Tallinna Linn soovib 12 kinnisvarahooldusettevõtte müügist saada 42 miljonit krooni tulu. Linn pani need müüki kolme paketina ning nõuab iga paketi eest 15 miljoni krooni suurust garantiid, et tagada ASile Tallinna Soojus ja ASile Tallinna Vesi arvete maksmine ning elanikkonnale teenuste osutamise jätkamine. Kava kohaselt peaks kõigi kolme paketi müügiprotsess lõppema aprilli keskpaiku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing