Turu-uuringud kaante vahel

ÄP 27. veebruar 2001, 00:00

Enam ei ole vaja otsida vanu ülikooli ajast talletatud turundusuuringute konspekte või laenata neid tuttavatelt. Mõned nädalad tagasi jõudis raamatulettidele kirjastuses Ilo välja antud professor Rein Sirkeli raamat ?Turundusuuring?. Autor ütleb raamatu eessõnas, et raamatu peamine eesmärk on anda praegustele ja tulevastele turundusjuhtidele ning turundusosakonna töötajatele teadmisi turundusuuringute teoreetilistest alustest ja nende kasutamisest praktikas. 141-leheküljeline raamat koosneb üheksast sisulisest peatükist ning terminite ja kasutatud kirjanduse loetelust. Autor käsitleb turundusuuringu olemust ja kasutusvaldkondi, vaatleb turunduse infosüsteemi ja selle seoseid turundusuuringutega, kirjeldab turundusuuringu etappe, tutvustab teiseste andmete kasutamisvõimalusi. Suure osa raamatu mahust pühendab autor esmaste andmete kogumisele ja nende kasutamisvõimalustele. Samuti saab ülevaate valimi koostamisest, andmete töötlemisest ja analüüsist ning tulemuste esitlemisest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing